Stenencirkel

De Stenencirkel organiseert allerlei pagan activiteiten, zoals: workshops over druidisme, wicca, seidr, sjamanisme in de regio West-Friesland, met name in de omgeving Hoorn, Medemblik, Enkhuizen.

 

 

Pagan gatherings:


We organiseren diverse avonden rondom de 8 jaarvieringen, voor mensen die geinteresseerd zijn in de diverse aspecten van het Druidisme.

 

Het Druidisme kent 3 paden: het pad van de Bard, het pad van de Ovaat en het pad van de Druide. Een Bard is een muzikant, kunstenaar, verhalenverteller, dichter, performer. Een Ovaat is soort van keltisch sjamaan, kruiden deskundige, toekomst voorspeller, astrologe. Een Druide is een leraar, raadgever, coach en thuis in de andere paden.

 

We vragen iedereen om iets bij te dragen aan de avond wat te maken heeft met de 3 paden van de Druide. Op die manier ontstaat een bonte gezellige avond. Je kan iets laten zien wat je hebt gemaakt of hebt geoogst. Misschien vind je het leuk om een verhaal te vertellen of op je instrument een muziekstukje te spelen, een gedicht voor te dragen, een gedachte met ons te delen. De avonden staan in teken van elkaar ontmoeten en gezelligheid.   


Wil je meer informatie over deze avonden, neem dan contact op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

met een warme groet,
Femke en Remco

voor up-to-date info kun je kijken en  ben je welkom op :

www.stenencirkel.nl
https://www.facebook.com/groups/stenencirkel/
https://www.facebook.com/stenencirkel.nl